ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ξεκίνησαν επιδοτούμενα προγράμματα εργαζομένων

Mε στόχο να διευρυνθούν οι ευκαιρίες κατάρτισης των εργαζομένων, το ΚΕΚ Εύβουλος σε συνεργασία με επαγγελματικούς-επιστημονικούς φορείς, το Εργατικό Κέντρο και μετά την έγκριση του ΟΑΕΔ, υλοποιεί επιδοτούμενα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης για εργαζόμενους-ες, σε μόνιμη η και εποχιακή βάση και ασφάλιση ΙΚΑ.

Η θεματολογία των προγραμμάτων κατάρτισης και το περιεχόμενό τους, έχει ως στόχο όχι μόνο στη βελτίωση των εργαζομένων στη θέση εργασίας τους, αλλά και στη γενικότερη εργασιακή τους προοπτική. Yπάρχει πληθώρα θεματικών αντικειμένων.
Τα προγράμματα υλοποιούνται εκτός ωραρίου εργασίας και είναι διάρκειας 32 ωρών. Η υλοποίηση και διεξαγωγή των σεμιναρίων δεν βαρύνουν οικονομικά τους εργοδότες, ούτε τους εργαζόμενους.

Οι εργαζόμενοι για την παρακολούθηση του προγράμματος θα πληρωθούν με πέντε Ευρώ (5), ανά ώρα κατάρτισης (καθαρά).

To KEK Eύβουλος διαθέτει υπερσύγχρονες δομές, ηλεκτρονικούς υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας, υπερταχεία σύνδεση στο Internet, πλούσιο εξοπλισμό σε εποπτικά μέσα διδασκαλίας (διαδραστικό πίνακα, videoπροβολέα, projectors, οθόνες προβολής, slides projector, video, τηλεόραση, σύστημα συσκότισης κ.λπ.), εκπαιδευτικά cd’s, εκπαιδευτικές videoταινίες πολύ υψηλού επιπέδου, βοηθητικά συστήματα αυτομόρφωσης, ολοκληρωμένο σύστημα ποιότητας – ελέγχου -διορθωτικών παρεμβάσεων –αξιολόγησης, κ.λπ. Όλοι οι χώροι είναι προσπελάσιμοι από τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Οι εγκαταστάσεις μας ευρίσκονται μέσα στην πόλη των Σερρών και υπάρχει άνετο parking.

Οι εισηγητές των προγραμμάτων κατάρτισης είναι εξειδικευμένοι επιστήμονες με πλούσια εμπειρία, τόσο επαγγελματική, όσο και εκπαιδευτική.

Το σύστημα αξιολόγησης (διαγνωστική-ενδιάμεση-τελική), ελέγχου και διορθωτικών παρεμβάσεων (εφ όσον χρειαστούν), που εφαρμόζεται, έχει πιστοποιηθεί κι ως εκ τούτου το υψηλό επίπεδο ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι διασφαλισμένο.

Παρ όλο, που πολλές θέσεις έχουν ήδη καλυφθεί από ενδιαφερθέντες-είσες, υπάρχουν ακόμη αρκετές θέσεις κενές .

PROGRAM E.E.


Υψηλάντου 1, Σέρρες, 62 100

  •   23210 53453

  •   programm@programm.gr

ΚΕΚ ΕΥΒΟΥΛΟΣ

Υψηλάντου 1, Σέρρες, 62 100

  •   23210 53453

  •   eyboulos@programm.gr

ΚΕΚ INV+

Υψηλάντου 1, Σέρρες, 62 100

  •   23210 53453

  •   inv@programm.gr

GDPR


gdpr

 

 

Search