ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αναμένονται νέα επιδοτούμενα προγράμματα με επιταγή κατάρτισης με την 5μηνη άσκηση σε επιχειρήσεις

Αναμένονται νέα επιδοτούμενα προγράμματα με επιταγή κατάρτισης με την 5μηνη άσκηση σε επιχειρήσεις

 

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ  ΑΝΕΡΓΟΥΣ-ΕΣ ΚAΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

 

Αναμένεται η προκήρυξη για τα νέα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης με προβλεπόμενη άσκηση πέντε μηνών σε επιχειρήσεις, για ανέργους νέους και νέες, κάθε εκπαιδευτικής βαθμίδας, με την επιταγή κατάρτισης (voucher)

Η επιδοτούμενη 5μηνη άσκηση, δεν επιβαρύνει καθόλου τις επιχειρήσεις.
 

 

Στη συγκεκριμένη δύσκολη περίοδο, που όλοι-ες βιώνουμε, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, πόσο σημαντικά, τόσο για τους-τις ανέργους-ες, όσο και για τις επιχειρήσεις, είναι τα ως άνω προγράμματα και ιδιαίτερα επειδή συμπεριλαμβάνουν και την άσκηση σε επιχειρήσεις , για σημαντικό χρονικό διάστημα.

 

Προβλέπεται ακόμη επιδότηση στις επιχειρήσεις, εφ όσον αυτές το  επιθυμούν και μετατρέψουν την πρακτική άσκηση σε σύμβαση εργασίας, μετά τη λήξη του 5 μήνου.

 

 

Ηδη πλήθος σοβαρών επιχειρήσεων,της περιοχής μας,  έχουν επικοινωνήσει με το ΚΕΚ ΕΥΒΟΥΛΟΣ, ώστε να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, απασχολώντας τους ανέργους-ες, μετά το πέρας της κατάρτισής τους.

 

Φυσικά εάν κάποιος-α υποψήφιος-α καταρτιζόμενος-η, έχει ήδη επαφή με κάποια επιχείρηση κι επιθυμεί να απασχοληθεί στην εν λόγω επιχείρηση, θα απασχοληθεί στην επιχείρηση αυτή.

 

 

Η εμπειρία και η άψογη υλοποίηση προηγουμένων προγραμμάτων από  τoKEKEYBOYΛΟΣ είναι η καλύτερη εγγύηση και για την τωρινή επιτυχία.

 

 

Οι άνεργοι-ες αλλά και οι επιχειρήσεις μπορούν, να εκδηλώνουν ενδιαφέρον συμμετοχής και τώρα, επικοινωνώντας μαζί μας  γιααναλυτικότερη ενημέρωση.

PROGRAM E.E.


Υψηλάντου 1, Σέρρες, 62 100

  •   23210 53453

  •   programm@programm.gr

ΚΕΚ ΕΥΒΟΥΛΟΣ

Υψηλάντου 1, Σέρρες, 62 100

  •   23210 53453

  •   eyboulos@programm.gr

ΚΕΚ INV+

Υψηλάντου 1, Σέρρες, 62 100

  •   23210 53453

  •   inv@programm.gr

GDPR


gdpr

 

 

Search